tirsdag 4. august 2009

Stor ståhei for ingenting!

Hei,

I dag er alle toppkandidatene samlet på Høyres Hus i Oslo og jeg kan se bortover mot Saras telt, hvor de rødgrønne nylig hadde pressekonferanse. Jeg er i Oslo i dag og har fått innsyn i den rødgrønne pakken.

- Denne pakken er "stor ståhei for ingenting" og vitner om en regjering som ikke vet hvordan arbeidsplasser skapes og videreutvikles. Finansministeren varsler enda mer skatt for de som satser alt de kan for å skape bedrifter her på Vestlandet. Høyre mener lavere skatter, fjerning av formueskatt og arveavgift er rett medisin og rett dosering er¨å stemme Høyre og få en borgerlig regjering.

- Det er skuffende å se at regjeringen ikke vil ha et vegløft, men baserer sine vegløfter på en defensiv nasjonal transportplan. Høyre vil i neste planperiode har 31 milliarder mer til veg og ha et vedlikeholdsfond på 50 milliarder- Jeg mener regjeringen med dette trenerer både Rogfast og de to nye tunnellene over Haukeli. Vi trenger et sterkt Høyre for å få et vegløft.

- Regjeringen sier heller ikke noe om økt ventetid for behandling, samt hvordan de 250.000 i helsekø kan få hjelp. - Det må oppleves blodig urettferdig for det velfungerende private helsetilbudet vi har i Norge, og Haugesund-regionen spesielt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar