mandag 21. januar 2013

Hva kan vi lære av kvinnelige grundere?


Er du en kvinne og har startet for deg selv i Haugesund-regionen? Erna Solberg og jeg inviterer deg til to-timers møte i Haugesund tirsdag 5. februar 2013 14.30 - 16.30.
 
Vi serverer enkel mat og noe å drikke, og vi vil høre din historie om hva Høyre kan gjøre for å gjøre det enklere å starte og drive egen virksomhet. Er det noen særtrekk ved kvinnelige grundere? Alle bransjer er velkomne.

Jeg fikk ideen til et slikt møte etter at jeg brukte en dag i Tysvær og besøkte tre kvinnelige grundere som alle fulgte drømmen sin og satset. Noen slet i begynnelsen. Noen fikk det til. Noen fikk det ikke til. Men alle våget å bryte opp fra det faste mønsteret som lønnsmottaker fra andre.

Er det noen særpreg ved de som tør å starte for seg selv? Er det eventuelt en forskjell på menn og kvinner som starter for seg selv? Er menn flinkere til å skaffe seg finansiering og kaste seg ut i det med lånte penger? Hvordan er det offentlige virkemiddelapparatet innrettet mot kvinner med ambisjoner om å skape noe? Hvilke type jobber skapes og hva kan vi lære av dem som allerede har vært i gang?

 Vi kommer tilbake til hvor det skal være. Påmelding kan sendes til meg på epost: arve.kambe@stortinget.no

 Vi håper mange kvinner melder seg på og tips gjerne venninner som du mener bør vite noe om dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar